Module soft medical

Prezentare video
Testeaza inainte de a cumpara


Prezentare generala:

DekMED este un software performant pentru clinici si laboratoare medicale, flexibil si eficient din punct de vedere al costurilor. Este un produs care se va integra usor si rapid in procesele companiei Dumneavoastra, cu un grad inalt de personalizare ce se va adapta imediat la tiparul clinicii sau laboratorului dumneavoastra.

DeskMED a fost creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din medici, tehnicieni, manageri si personal cu experienta.

Pentru afacerea Dumneavoastra avantajele sunt nenumarate gratie standardelor de calitate si gradului ridicat de inovatie, avantaje ce se concretizeaza prin cresterea eficientei activitatii si prin imbunatatirea serviciilor oferite clientilor.

Software laboratoare
Functionalitati:

Interfata cu utilizatorul a fost proiectata intr-un mod simplu si intuitiv. Interfata similara celor mai uzuale aplicatii de calculator (Windows, Office) nu impune instruirea utilizatorilor. Utilizarea este usoara pentru orice nivel de utilizator, cu un minim de cunostiinte informatice. Interfata este integral in limba romana.

Cerinte Hardware şi software:

Procesoare suportate: Intel sau AMD x86/x64;
Sisteme de operare: Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Server (orice versiune);
Memorie: 512MB.

Sistemul de gestiune al bazei de date este SQL Server Express.
SQL Server Express este o baza de date relationala, stabila, sigura si scalabila ce NU presupune cheltuieli suplimentare, utilizarea lui fiind gratuita.

Instalarea si utilizarea aplicatiei nu necesare cunostinte IT si nici licente suplimentare.

Tehnologii de ultima generatie:

DeskMED beneficiază de o arhitectură modulară şi flexibilă care se poate adapta oricărei structuri organizatorice a furnizorilor de servicii medicale. Cele mai uzuale arhitecturi:

Fara acces din internet:

In aceasta arhitectura, sistemul se prezinta ca un ansamblu de programe ce poate rula in totalitate pe un singur calculator. In consecinta, toate modulele sistemului si baza de date sunt instalate pe aceeasi unitate fizica de calcul. Arhitectura se preteaza clinicilor ce nu doresc accesul din exterior la datele din sistem. Nu este necesar un server dedicat si nici conexiune la internet.

soft laborator

Cu acces din internet:

Arhitectura se preteaza clinicilor ce isi desfasoara activitatea in mai multe sedii sau care doresc accesul din exterior la datele din sistem.
Nu este necesar un server dedicat. Este necesara conectivitate la internet.
soft medical